Vi investerar i våra medarbetare

Vår organisation

Circles, ett företag där människan står i centrum!

Som en del av Sodexo, har vårt mål sedan starten hela tiden varit att investera i våra medarbetare, att sätta dem i centrum för vår modell, eftersom vi är övertygade om att de spelar en avgörande roll i företagets tillväxt. Detta har gjort oss till en attraktiv arbetsgivare.

Våra medarbetare är de som är i daglig kontakt med kunder och konsumenter, som förstår deras behov, ser till att de är nöjda, levererar till 100 % och överträffar vårt löfte om att vara ett innovativt företag och en attraktiv arbetsgivare.

Detta förklarar varför vi håller en så hög standard i allt vi gör. Vi är en av branschens mest krävande arbetsgivare när det kommer till utbildning och utveckling, marknadsföring, mångfald och integration samt engagemang hos våra medarbetare. Det är också därför vi väljer att säga att vårt uppdrag är att förbättra livskvaliteten för alla som vi betjänar samt våra medarbetare, oavsett vem de är och var de arbetar. Se filmen Virtuell Concierge och få en uppfattning om vad Circles erbjuder.

Resultatet?
Fortsatt förtroende hos kunder: 94,1%
85% av våra medarbetare anser att Sodexo är en bättre arbetsgivare än sina konkurrenter"