Circles Concierge - servicelösningar för företag

Conciergelösningar

Circles concierge – tjänster som förbättrar livet för dina kunder och anställda eller hyresgäster!

Circles är idag världsledande inom concierge och butlertjänster och har arbetat med att erbjuda moderna servicekoncept till företag i USA och Europa sedan 2001.

Conciergetjänster gynnar människor på ett personligt plan och har en positiv inverkan på hela din verksamhet

Vi hjälper fastighetsägare och företag med olika servicelösningar och ger dem möjlighet att bli mer attraktiva inför sina hyresgäster eller anställda. Genom att erbjuda ett brett utbud av tjänster både på arbetet, i en fastighet eller i hemmet, skapar Circles ett mervärde för både privatpersoner och företag. Med Circles tjänster kan du som arbetsgivare eller fastighetsägare erbjuda minskad stress på arbetsplatsen, ökad arbetsförmåga och höjd livskvalité i stort.

Circles tjänster underlättar vardagen

Circles erbjuder idag sina medlemmar allt från tjänster på jobbet såsom inlämning av tvätt, knivslipning, skomakeritjänster eller bilservice till tjänster som utförs i hemmet t.ex. hemstäd, fönsterputs, barnpassning, läxläsning eller festfixartjänster. Vi hjälper till med bokning av restauranger, resor eller andra nöjen. Vi erbjuder även försäljning och inköp av utvalda produkter samt servar företag och fastighetsägare med olika företagstjänster.

Läs mer om våra olika koncept och vad de innefattar i menyn till vänster.